Over ons

Over ons
Team Groot & de Lange
Team Groot & de Lange

Het team van Groot & de Lange bestaat uit zes medewerkers, waaronder experts met veel ervaring op het gebied van advisering, crowdfunding en financieringsaanvragen. Bij ons kunt u voor een vast bedrag per maand terecht met uw administratie en wij helpen u graag met al uw vragen.

Peter
Peter

Peter de Lange komt uit een accountantsgezin en heeft vele jaren bij accountantskantoren gewerkt. Ook heeft hij ruime ervaring als controller bij diverse organisaties.

Peter sloot zich in 2013 aan bij Groot & de Lange en houdt zich bezig met automatisering, advisering en het optimaliseren van administratieprocessen. Daarnaast beoordeelt hij de levensvatbaarheid van bestaande en nieuwe bedrijven.

 LinkedIn

Ingrid
Ingrid

Ingrid Roose is het eerste aanspreekpunt bij Groot & de Lange. Ingrid pakt alles snel op, ze is proactief en haalt als het moet, de informatie bij de klant zelf.

Jacolien
Jacolien

Jacolien Schreuder springt regelmatig in bij Groot & de Lange. Naast haar werkzaamheden op administratief gebied is ze tekstschrijver en redacteur. Ze is bijzonder sportief, loopt ultramarathons en beklimt bergen in haar vrije tijd.

Hans de Lange
Hans de Lange

Hans de Lange is oprichter en oud vennoot van THW Accountants & Adviseurs in Amstelveen, waar Sylvia is begonnen met werken.
Hij is als adviseur verbonden aan Groot & de Lange

Fred Bouwman
Fred Bouwman

Fred was jarenlang directeur van verschillende ING kantoren in Amsterdam en Amstelveen. Bij Groot & de Lange geeft hij advies op het gebied van crowdfunding. Hij heeft een zeer uitgebreid netwerk en veel ervaring als het gaat om financieringsvraagstukken.

Ontzorgen
Ontzorgen

Bij Groot & de Lange ontzorgen we onze klanten: we maken het hen zo makkelijk mogelijk. Op een professionele manier. Zodat ondernemers zich niet bezig hoeven te houden met hun administratie, maar doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

De werkwijze van Groot & de Lange is transparant: u betaalt een vaste prijs per maand. Bij ons géén uurtje factuurtje, maar wél persoonlijk contact.

Met online boekhoudplatform Yuki bent u altijd en overal, real time, op de hoogte van uw resultaten en kunt u zelf uw boekhouding in de gaten houden. Wel zo makkelijk.